cancel Κατόπιν παραγγελίας
Το Οσομπούκο ή ossobuco που στα ιταλικά σημαίνει κόκκαλο με τρύπα πήρε το όνομά του από το χαρακτηριστικό σχήμα που έχει το κομμάτι από το μοσχαρίσιο κότσι, το γνωστό σε όλους μας ποντίκι με το κόκκαλο κομμένο κάθετα σε φέτα μαζί με το κόκκαλο και το μεδούλι που περιέχει. Αυτό το μεδούλι που υπάρχει μέσα στο κόκκαλο προσφέρει πρόσθετη νοστιμιά και απογειώνει το φαγητό έτσι ώστε να το διαχωρίζει από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι. Κατάλληλο για βραστό, κατσαρόλα και φούρνο.
Κατόπιν παραγγελίας
Τηλέφωνο παραγγελίας: 23711 10156