Shopping Cart

  •  x 
  • You have no product to cart.

Νεαρό Βόειο Ζώο

ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Από το κεφάλι του μοσχαριού παίρνουμε τη γλώσσα και τα μάγουλα, που είναι κατάλληλα για βραστό. Επίσης μπορείτε να τα ψήσετε και στο φούρνο σε
7,90 €/Kg

ΕΛΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ελιά ή σβέρκος ή λαιμός, θεωρείται από τα πιο μαλακά αλλά και τα πιο νόστιμα κομμάτια του μοσχαριού. Η ελιά είναι κατάλληλη για όλα τα μαγειρέματα
10,50 €/Kg
Επιλέξτε τρόπο κοπής

ΕΛΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ελιά ή σβέρκος ή λαιμός χωρίς οστό, θεωρείται από τα πιο μαλακά αλλά και τα πιο νόστιμα κομμάτια του μοσχαριού. Η ελιά είναι κατάλληλη για όλα τα
12,90 €/Kg
Επιλέξτε τρόπο κοπής

ΚΙΛΟΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Το κιλότο βρίσκεται από τον τελευταίο σπόνδυλο της ράχης εώς τη λεκάνη. Ιδανικό για μαγειρευτά όπως κοκκινιστό, λεμονάτο και ψητό της κατσαρόλας. Σε
12,90 €/Kg
Επιλέξτε τρόπο κοπής

ΚΙΜΑΣ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟ - ΜΟΣΧΑΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ

Αφράτος κιμάς από κομμάτια χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος.
10,90 €/Kg

ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ

Αφράτος κιμάς με λίγο λίπος. Είναι κομμάτι κρέατος πλούσιο σε συνδετικό ιστό. Συνήθως χρησιμοποιείται για την παρασκευή κιμά.
11,90 €/Kg

ΚΙΜΑΣ ΦΕΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ

Φρέσκος άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς.
12,90 €/Kg

ΜΑΓΟΥΛΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Από το κεφάλι του μοσχαριού παίρνουμε τη γλώσσα και τα μάγουλα, που είναι κατάλληλα για βραστό. Επίσης μπορείτε να τα ψήσετε και στο φούρνο σε
7,90 €/Kg

ΝΟΥΑ ΜΗΡΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νουά ονομάζεται το κομμάτι κρέατος που βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά του μηρού. Έχει ελάχιστη περιεκτικότητα ενδομυικού λίπους και μαγειρεύεται
12,90 €/Kg
Επιλέξτε τρόπο κοπής

ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Η Σπαλομίτα ή η Βασιλοπούλα ή το Νουά της σπάλας βρίσκεται στα δύο μπροστινά τεταρτημόρια του μόσχου, στο εσωτερικό της ρακέτας. Είναι τρυφερό και
12,90 €/Kg
Επιλέξτε τρόπο κοπής

ΟΥΡΑ ΜΗΡΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ουρά είναι μέρος του τμήματος του μηρού. Είναι σκληρό κομμάτι και άπαχο. Κατάλληλη για μαγειρευτό.
12,90 €/Kg
Επιλέξτε τρόπο κοπής

ΟΥΡΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ζουμερή Μοσχαρίσια Ουρά. Κατάλληλη για βραστό, κοκκινιστό και γιουβέτσι. Κατόπιν παραγγελίας
9,90 €/Kg
Επιλέξτε τρόπο κοπής

ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ποντίκι ή αλλιώς κότσι, βρίσκεται στην άκρη των ποδιών του ζώου. Είναι πλούσια σε κολλαγόνο (ιδιαίτερα το μπροστινό), με αποτέλεσμα να είναι ιδανικά
12,90 €/Kg
Επιλέξτε τρόπο κοπής

ΣΠΑΛΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η σπάλα βρίσκεται στον ώμο του ζώου κάτω από το σβέρκο και περιλαμβάνει το χτένι της σπάλας, το νουά της σπάλας, τα ποντίκια της σπάλας και τη
12,90 €/Kg
Επιλέξτε τρόπο κοπής

ΣΤΗΘΟΠΛΕΥΡΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η στηθοπλευρά ή αλλιώς και σιδηρόδρομος, αποτελεί το πιο λιπαρό μέρος του ζώου, με αρκετά κόκαλα και συνδετικό ιστό. Ιδανική για κατσαρόλα και
9,50 €/Kg
Επιλέξτε τρόπο κοπής

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Το στρογγυλό είναι το τμήμα εμπρός και έξω του μηρού, ξεκινά από το κιλότο και φτάνει λίγο κάτω από το γόνατο του ζώου. Το γνωστό στρογγυλό είναι ένα
12,90 €/Kg
Επιλέξτε τρόπο κοπής

ΤΡΑΝΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Το τρανς βρίσκεται στο μηρό και είναι αρκετά άπαχο κομμάτι. Βγάζει εσκαλόπ δηλαδή λεπτές φέτες που συνήθως γίνονται σοτέ σε τηγάνι, αλλά και σνίτσελ,
12,90 €/Kg
Επιλέξτε τρόπο κοπής

ΧΤΕΝΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Το χτένι θεωρείται από τα καλύτερα και πιο μαλακά από τα άλλα κομμάτια με αρκετό κολλαγόνο. Ιδανικό για κοκκινιστό, σούπες, λεμονάτο και ψητό
12,90 €/Kg
Image
 

Καλώς ήλθατε στο Κρεοπωλείον Χολομώντας. Η ιστορία μας ξεκινάει το μακρινό 1940. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

  • Διεύθυνση Χαριλάου Τρικούπη 25, Πολύγυρος.
  • Email: info@kreopoleion-xolomontas.gr
  • Τηλέφωνο: 2371 024002
  • Τηλέφωνο: 23711 10156